— Maastrichtse Taxi Centrale.

Airport vervoer Limburg

Niet meer stressen met openbaar vervoer of files op de weg, Maastrichtse Taxi Centrale neemt alle zorgen uit handen met airport vervoer Limburg naar alle luchthavens. Vanaf uw voordeur tot het vliegveld en weer veilig terug naar huis.

Waarom Maastrichtse Taxi Centrale?

Altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.

Comfortabel

Door de luxe taxi’s waarmee de Maastrichtse Taxicentrale rondrijdt, reist u comfortabel naar uw bestemming.

Veilig over straat

Uw veiligheid is de prioriteit van onze chauffeurs, die de wegen in Maastricht en omgeving op hun duimpje kennen.

Betaalbaar

Met scherpe tarieven brengen wij u veilig en comfortabel van A naar B. Bij grote afstanden over de 50 km, is er ook een extra korting.

Airport vervoer Limburg

Wanneer u op reis gaat en uw vliegtuig bijvoorbeeld laat in de avond of vroeg in de ochtend vertrekt, is er niet altijd meer een alternatieve vervoersmethode zoals de trein beschikbaar. En waarom zou je ook tobben hiermee? Als u binnenkort op reis gaat, voor een vakantie of een zakelijk trip, staan wij tot uw beschikking! Dit geldt niet alleen voor een rit naar de vliegvelden in Nederland zoals Maastricht, Aachen, Eindhoven, Rotterdam en Schiphol. Onze chauffeurs brengen u ook naar andere Euregio vliegvelden in België (Luik, Brussel, Antwerpen en Charleroi) en Duitsland (Düsseldorf, Keulen-Bonn, Weeze, Dortmund en Frankfurt am Main). 

Taxi Maastricht-Schiphol (AMS)
Taxi Maastricht-Eindhoven Airport (EIN)
Taxi Maastricht-Rotterdam Airport (RTM)
Taxi Maastricht-Groningen Airport (GRO)
Taxi Maastricht-Brussels Airport (BRU)
Taxi Maastricht-Charleroi Airport (CRL)
Taxi Maastricht-Oostende-Brugge Airport(OST)

Taxi Maastricht-Aachen Airport (MST)

taxi maastricht
Airport vervoer

Veelgestelde vragen

Vanaf uw voordeur tot aan de vertrekhal

Van de voordeur tot aan de ingang van het vliegveld, onze chauffeurs brengen je er heen of halen je weer op. Ze houden niet alleen rekening met uw comfort onderweg en het vervoeren van alle bagage, maar ook met de mogelijke vertragingen in het verkeer. Mocht uw vliegtuig onverwacht veranderen van tijd of vertraging hebben bij terugkomst, hier houden we rekening mee. Op deze manier gaat uw reis geleidelijk en hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

taxi maastricht

Luchthaven taxi Limburg

Op zoek naar een airport taxi in Limburg? Geen zorgen, u bent bij ons aan het juiste adres! Onze airport taxi service is de perfecte manier om van en naar de luchthaven te komen.

U kunt bij ons kiezen uit een taxibusje of een luxe taxi. Bovendien zijn we 24/7 beschikbaar, dus u kunt altijd op ons rekenen als u een rit nodig heeft.

Dus waar wacht u nog op? Reserveer uw taxi vandaag nog en laat ons voor alles zorgen!

Airport taxi Limburg: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Het maakt niet uit op welk moment van de dag of nacht u een taxi nodig heeft, onze airport taxi staat altijd voor u klaar. Wij werken 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus wij kunnen u altijd snel en veilig naar uw bestemming brengen. Of u nu in Limburg bent of in de omgeving, wij brengen u waar u maar heen wilt.

Veilig en snel naar de luchthaven

Als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare airport taxi service in Limburg, dan kunt u op ons rekenen! Wij bieden 24/7 service, dus we zijn altijd beschikbaar om u te brengen waar u heen wilt. Bovendien gebruiken we alleen de nieuwste modelauto’s en zijn onze chauffeurs allemaal in het bezit van een rijbewijs en verzekerd. Dus waarom wachten? Reserveer uw luchthaven taxi vandaag nog!

taxi maastricht

Taxi in Limburg?

Bent u op zoek naar een airport vervoer in Limburg? Of u nu op de airport bent of in het centrum van de stad, Maastrich Tsetaxi Centrale kan u voorzien van een comfortabele en betrouwbare rit. Wij bieden zowel privé- als gedeelde taxidiensten aan, zodat u met gemak en comfort kunt reizen. Bovendien zijn onze chauffeurs ervaren en deskundig, zodat ze u overal naartoe kunnen brengen waar u maar heen wilt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw airport vervoer in Limburg te reserveren!

Airport taxi op ieder uur van de dag

Het maakt niet uit op welk uur van de dag of nacht u een taxi naar airport nodig hebt, ons team staat 24/7 klaar om u overal naartoe te brengen, in Limburg en omstreken. Dus of u nu ’s ochtends vroeg een vlucht neemt of ’s avonds laat aankomt, wij zijn er om u op tijd en zonder gedoe naar de airport te brengen.

Betrouwbaar, professioneel en comfortabel luchthaven vervoer

Om zeker te zijn van vervoer dat klaar staat wanneer u geland bent, kunt u het beste telefonisch contact opnemen of een bericht sturen via de website. Wij nemen dan contact met u op om alles door te spreken en staan zo snel mogelijk voor u klaar. Het zou natuurlijk niet praktisch zijn als bijvoorbeeld de koffers niet meer in de auto passen. We doen er alles aan om het u naar uw wens te maken. Gelukkig zijn wij erg flexibel en 24 uur per dag bereikbaar mocht er iets onverwachts voorvallen. We zorgen voor en comfortabele rit met een betrouwbare chauffeur, zodat u ook na een lange reis kunt uitrusten in onze taxi.

Mocht u nog vragen hebben of meer willen weten over de verschillende mogelijkheden die wij bieden, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen u er graag meer over.

Airport vervoer Limburg

Wij bieden een breed scala aan vervoersmogelijkheden voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat u uw bestemming op tijd en in stijl bereikt.

Het maakt niet uit naar welk vliegveld u gaat vanuit Limburg, wij kunnen ux veilig en comfortabel naar de vertrekhal brengen. Dus waarom slepen en sjouwen met bagage? Reserveer vandaag nog een comfortable rit naar de luchthaven.

Luchthaven taxi service Limburg

Als u op zoek bent naar een airport taxiservice in Limburg, kunt u op ons rekenen! Wij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week service, en wij brengen u graag waar u maar heen wilt in Limburg en omstreken. Onze chauffeurs zijn professioneel en betrouwbaar, en we zijn er altijd om u te helpen waar u heen moet.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare airport taxi service in Limburg, dan kunt u op ons rekenen! Wij bieden 24/7 service, dus wij zullen er zijn wanneer u ons nodig heeft, ongeacht het tijdstip van de dag of nacht. We hebben ook een breed scala aan voertuigen om uit te kiezen, dus we kunnen aan al uw wensen voldoen. En onze tarieven zijn altijd concurrerend, dus u kunt er zeker van zijn dat u de beste waar voor uw geld krijgt.

Wij staan altijd voor u klaar

U bent op zoek naar een betrouwbare taxidienst om u naar de airport in Limburg te brengen? Zoek niet verder! Wij bieden 24/7 service 365 dagen per jaar, dus we zijn er altijd wanneer u ons nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Bel direct naar voor een reservering

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!