— Groepsvervoer.

Samen op reis is gezelliger dan alleen

Onderweg naar een feestje, of reist u gewoon met een groep ergens naartoe? Dan is het wel zo fijn als er genoeg ruimte is. Voor comfortabel groepsvervoer bent u bij ons op het juiste adres!

Waarom Maastrichtse Taxi Centrale?

Altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.

Comfortabel

Door de luxe taxi’s waarmee de Maastrichtse Taxicentrale rondrijdt, reist u comfortabel naar uw bestemming.

Veilig over straat

Uw veiligheid is de prioriteit van onze chauffeurs, die de wegen in Maastricht en omgeving op hun duimpje kennen.

Betaalbaar

Met scherpe tarieven brengen wij u veilig en comfortabel van A naar B. Bij grote afstanden over de 50 km, is er ook een extra korting.

Comfortabel voor een betaalbaar tarief

Wanneer u met een groep ergens heen gaat, kunt u ervoor kiezen om geld te besparen en met uw vrienden of familie krap ergens krap met de auto heen te reizen. Maar de optie is er ook om telefonisch contact op te nemen met de Maastrichtse Taxicentrale. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen snel bij u voor de deur staan. In Maastricht maar ook in de omgeving kennen wij goed de weg, waardoor we u snel en op een comfortabele manier naar uw bestemming kunnen brengen. Neem van tevoren contact op met een van onze collega’s, en wij zorgen ervoor dat er een chauffeur klaar staat!

taxi maastricht
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Altijd veilig thuis

Heeft u met een groep afgesproken, dan is het natuurlijk erg jammer als je lang moet wachten op iedereen die in de file staat. Door gezamenlijk met een taxi van de Maastrichtse Taxicentrale te reizen, vermijdt u deze ergernis bij iedereen. Na met een groep vrienden naar een feest te zijn geweest, of met familie op een uitje, wilt u natuurlijk ook comfortabel en rustig weer naar huis kunnen. Met ruime auto’s die genoeg zitplaatsen hebben voor ieder, brengen we jullie weer naar de bestemming. Nu jullie gezamenlijk reizen, is er geen twijfel of iedereen wel thuis is aangekomen. Uw veiligheid is voor ons een prioriteit, ook in het bijzijn van anderen. 

Benieuwd naar de andere opties?

Neem via de website of telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zullen u vragen naar een aantal gegevens zoals uw telefoonnummer en het aantal personen dat mee zal reizen. Maar ook uw huidige adres en het adres van de bestemming(en). Houd deze dus bij de hand wanneer u een taxi reserveert. Naast groepsvervoer staan wij ook voor u klaar met onze andere taxidiensten, zoals vervoer naar de luchthaven, namens de zaak of personenvervoer. Neemt u gerust hierover contact op met een van onze collega’s, dan vertellen wij u hier meer over!

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Bel direct naar voor een reservering

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!