— Personenvervoer.

Niet zomaar een chauffeur, maar een betrouwbare vervoerder

Een betaalbare en veilige service, die u snel en comfortabel van A naar B brengt. Onze chauffeurs zijn ervaren en kennen de weg, dus verdwalen zal niet gebeuren!

Waarom Maastrichtse Taxi Centrale?

Altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.

Comfortabel

Door de luxe taxi’s waarmee de Maastrichtse Taxicentrale rondrijdt, reist u comfortabel naar uw bestemming.

Veilig over straat

Uw veiligheid is de prioriteit van onze chauffeurs, die de wegen in Maastricht en omgeving op hun duimpje kennen.

Betaalbaar

Met scherpe tarieven brengen wij u veilig en comfortabel van A naar B. Bij grote afstanden over de 50 km, is er ook een extra korting.

Waarom een taxi?

Niet iedereen heeft een rijbewijs of een auto ter beschikking, waardoor het verplaatsen naar bepaalde evenementen een uitdaging kan zijn. Maar ook wanneer u een borrel van het werk heeft gehad waarbij alcohol genuttigd werd, dan is het niet aan te raden om nog in de auto stappen. In deze en meer gevallen kan het reizen met een taxi van de Maastrichtse Taxicentrale de oplossing bieden. Onze chauffeurs kennen Maastricht en de omgeving op hun duimpje, waardoor ze de ideale keuze zijn voor deze regio. Maar ook daarbuiten heeft de Maastrichtse Taxicentrale veel te bieden.

taxi maastricht
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Op een luxe manier naar uw bestemming

Wanneer u ervoor kiest om te reizen met een taxi van de Maastrichtse Taxicentrale, kunt u er zeker van zijn dat u op een comfortabele en veilige manier op uw bestemming aankomt. Door de vaste prijs per kilometer en het rijden met de meter, is het altijd inzichtelijk hoeveel u uiteindelijk zal betalen voor de rit. Mocht u ervoor kiezen om meer dan 50 kilometer af te leggen, neem dan van tevoren contact op met ons, zodat we u een korting kunnen aanbieden. Het van tevoren contact opnemen is trouwens altijd een goed idee, omdat we dan ervoor kunnen zorgen dat er op tijd een auto bij u voor de deur staat die aan al uw wensen voldoet. De klant is immers koning bij ons.

taxi maastricht

Personenvoer

Wij zijn niet alleen specialist op het gebied van personenvervoer, maar bieden daarnaast ook groepsvervoer en zakelijk vervoer aan. Welke optie u ook kiest, wij zullen er altijd voor zorgen dat we een betrouwbare chauffeur hebben klaarstaan, die u van deur tot deur brengt waar u wilt zijn. Mocht u nog vragen hebben over het reizen met de Maastrichtse Taxicentrale, of een reservering willen maken, dan zijn wij zowel telefonisch als via de website of email te bereiken. Onze collega’s staan 24/7 voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en u de beste opties te bieden.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Bel direct naar voor een reservering

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!