— Taxi Centrale Maastricht

Taxi Maastricht kosten

Als u een taxi nodig heeft in Maastricht, kunt u rekenen op Maastrichtse Taxi Centrale. Wij bieden 24/7 service en onze tarieven zijn altijd scherp. Bovendien gebruiken we alleen de nieuwste modellen taxi’s, zodat u er zeker van kunt zijn dat u in stijl op uw bestemming aankomt. Meer weten over de kosten van een taxi van Maastrichtse Taxi Centrale? Bel ons gerust:

Waarom Maastrichtse Taxi Centrale?

Altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.

Comfortabel

Door de luxe taxi’s waarmee de Maastrichtse Taxicentrale rondrijdt, reist u comfortabel naar uw bestemming.

Veilig over straat

Uw veiligheid is de prioriteit van onze chauffeurs, die de wegen in Maastricht en omgeving op hun duimpje kennen.

Betaalbaar

Met scherpe tarieven brengen wij u veilig en comfortabel van A naar B. Bij grote afstanden over de 50 km, is er ook een extra korting.

Welke factoren zijn van invloed op de kosten van een taxi in Maastricht?

Er zijn veel factoren die de kosten van een taxirit in Maastricht kunnen beïnvloeden. De meest voor de hand liggende zijn de afstand die u reist en het tijdstip van de dag. Er zijn echter ook andere factoren die een rol kunnen spelen, zoals het type taxi en wachttijden. Als u bijvoorbeeld een taxibusje wilt met een chauffeur die op u wacht terwijl u boodschappen doet, dan zullen uw kosten hoger zijn dan wanneer u gewoon een taxi nodig heeft om u naar de luchthaven te brengen. Dus voordat u uw rit boekt, zorg ervoor dat u een goed begrip hebt van wat inbegrepen is en hoeveel het gaat kosten.

taxi maastricht
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Maastrichtse Taxi Centrale

Als u op zoek bent naar een taxiservice in Maastricht, dan is Maastrichtse taxi centrale de beste optie. Wij bieden betrouwbaar, betaalbaar vervoer naar elke plek in de stad. Bovendien zijn hun chauffeurs ervaren en kennen ze het gebied, dus u kunt er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

Hoe kan ik betalen voor mijn taxi in Maastricht?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u kunt betalen voor uw taxi in Maastricht. U kunt contant betalen of met uw kaart, of u kunt de taxi app gebruiken om voor uw rit te betalen.
Als je met contant geld betaalt, zorg er dan voor dat je het juiste wisselgeld bij de hand hebt, want de chauffeur zal je geen wisselgeld kunnen geven als je dat niet hebt. Als je met een kaart betaalt, zorg er dan voor dat de kaart in de juiste richting wordt geveegd en dat de pincode correct wordt ingevoerd.
Als je de taxi-app gebruikt, hoef je er alleen maar voor te zorgen dat je telefoon is opgeladen en dat je genoeg beltegoed hebt om voor je rit te betalen. De app zal automatisch je locatie detecteren en je laten zien hoeveel je rit zal kosten.

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Bel direct naar voor een reservering

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!