— Maastrichtse Taxi Centrale.

Taxi Maastricht-Brussel

Zoekt een taxi Maastricht-Brussel of Maastricht-Brussel airport? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Bij Maastrichtse Taxi Centrale bieden wij een handige en betaalbare taxidienst tussen deze twee steden. Onze taxibusjes bieden plaats aan maximaal acht passagiers, dus u kunt met uw vrienden of familie reizen. Bovendien zijn onze chauffeurs ervaren en kennen ze de omgeving, zodat u ontspannen van de rit kunt genieten.

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een taxibusje van Maastricht naar Brussel, neem dan vandaag nog contact met ons op. We kijken ernaar uit van u te horen!

Waarom Maastrichtse Taxi Centrale?

Altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.

Comfortabel

Door de luxe taxi’s waarmee de Maastrichtse Taxicentrale rondrijdt, reist u comfortabel naar uw bestemming.

Veilig over straat

Uw veiligheid is de prioriteit van onze chauffeurs, die de wegen in Maastricht en omgeving op hun duimpje kennen.

Betaalbaar

Met scherpe tarieven brengen wij u veilig en comfortabel van A naar B. Bij grote afstanden over de 50 km, is er ook een extra korting.

Veilige en Betrouwbare taxi Maastricht-Brussel

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare taxi om u van Maastricht naar Brussel te brengen? Kijk dan niet verder dan Maastrichtse Taxi Centrale. Wij bieden een comfortabele en betaalbare taxiservice, met ervaren chauffeurs die de route door en door kennen.

Wij begrijpen dat als u op reis bent, u er op moet kunnen vertrouwen dat uw taxichauffeur u op tijd en veilig op uw bestemming brengt. Daarom werken wij alleen met de beste chauffeurs in de sector en zijn wij er trots op dat wij een 24/7 service bieden die er altijd is wanneer u die nodig heeft.

Luchthavenvervoer Maastricht-Brussel Airport

Als u op zoek bent naar een veilige en efficiënte taxi Maastricht-Brussel Airport, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maastrichtse Taxi Centrale staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om u in alle comfort en stijl te brengen waar u maar heen wilt. Dus of u nu voor zaken of plezier reist, wij brengen u er snel en probleemloos heen.

taxi maastricht
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Betaalbare taxi Maastricht-Brussel

Als u van Maastricht naar Brussel moet, is onze taxiservice de voordeligste en handigste optie. Onze tarieven zijn zeer concurrerend, en we zijn 24/7 beschikbaar om u te brengen waar u maar heen wilt. Dus of u nu voor zaken of voor uw plezier reist, ons team staat klaar om uw reis zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken.

Comfortabele Voertuigen

Al onze voertuigen zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u rekenen op airconditioning, een bagagerek en USB-aansluitingen om uw telefoon of tablet op te laden. Ook hebben wij speciaal voor kinderen kinderzitjes beschikbaar. Wilt u weten of wij ook in uw bestemming rijden? Neem dan contact met ons op!

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Bel direct naar voor een reservering

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!