— Maastrichtse Taxi Centrale.

Taxi Maastricht Hasselt

Op zoek naar de beste taxi Maastricht-Hasselt? Wij u helpen u graag aan een comforabele taxirit! Onze betrouwbare chauffeurs brengen u in een mum van tijd van Maastricht naar Hasselt.

Bel ons en laat ons weten waar u precies opgehaald en afgezet moet worden, en wij zorgen voor de rest. Wij bieden concurrerende tarieven en een scala aan optionele extra’s, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de best mogelijke deal krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om uw taxi te reserveren!

Waarom Maastrichtse Taxi Centrale?

Altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.

Comfortabel

Door de luxe taxi’s waarmee de Maastrichtse Taxicentrale rondrijdt, reist u comfortabel naar uw bestemming.

Veilig over straat

Uw veiligheid is de prioriteit van onze chauffeurs, die de wegen in Maastricht en omgeving op hun duimpje kennen.

Betaalbaar

Met scherpe tarieven brengen wij u veilig en comfortabel van A naar B. Bij grote afstanden over de 50 km, is er ook een extra korting.

Luchthaven vervoer – Taxi Maastricht Hasselt

Op zoek naar een taxi van Maastricht naar Hasselt? 24/7, wij zijn er om u veilig en snel te brengen waar u maar heen wilt. Of u nu in Maastricht bent of in de omgeving, wij brengen u waar u maar heen wilt. Bovendien is onze service zowel efficiënt als betaalbaar!

Comfortabele taxi Maastricht-Hasselt

Op zoek naar een taxi Maastricht-Hasselt? 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij klaar om u veilig en snel naar uw bestemming te brengen, in Maastricht en omstreken.

Onze chauffeurs zijn ervaren en kennen de omgeving goed, dus u kunt ontspannen en genieten van de rit. Bovendien bieden wij vaste tarieven, zodat u altijd vooraf weet wat u betaalt.

taxi maastricht
IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

Comfortabele Voertuigen

Wanneer u een taxi reserveert bij onze service, kunt u er zeker van zijn dat u in comfort en veiligheid reist. Wij gebruiken alleen moderne voertuigen met airconditioning voor onze transfers, zodat u kunt ontspannen en genieten van de reis. Bovendien zijn onze chauffeurs ervaren en deskundig, en geven ze u graag advies of informatie over uw bestemming.

taxi maastricht
IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Bel direct naar voor een reservering

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!