— Zakelijk vervoer.

In stijl naar locatie namens de zaak

Kom op tijd en in stijl aan bij uw zakelijke afspraak, zonder zelf te hoeven rijden. Efficiëntie en betrouwbaarheid staat hier voorop. Natuurlijk met een representatieve en discrete chauffeur.

Waarom Maastrichtse Taxi Centrale?

Altijd bereikbaar

Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, om alle vragen te beantwoorden en de beste oplossing te bieden.

Comfortabel

Door de luxe taxi’s waarmee de Maastrichtse Taxicentrale rondrijdt, reist u comfortabel naar uw bestemming.

Veilig over straat

Uw veiligheid is de prioriteit van onze chauffeurs, die de wegen in Maastricht en omgeving op hun duimpje kennen.

Betaalbaar

Met scherpe tarieven brengen wij u veilig en comfortabel van A naar B. Bij grote afstanden over de 50 km, is er ook een extra korting.

IN LUXE RIJDEN

Zakelijk vervoer

Wanneer u problemen heeft met uw eigen vervoer of nog even onderweg iets moet regelen, staat de Maastrichtse Taxicentrale voor u klaar. Ook wanneer een klant of gast opgehaald moet worden van het vliegveld, kunt u ons bellen. Wij houden rekening met mogelijke wijzigingen in de vluchttijden en eventuele vertragingen, waardoor uw gasten niet onnodig staan te wachten op vervoer.

Het zakelijke vervoer dat wij bieden is niet alleen comfortabel, maar representatiever dan een normale taxi. Hierdoor wordt u in stijl opgehaald of komt u in stijl aan op uw locatie, waarmee er direct een goede indruk achtergelaten wordt.

IN LUXE RIJDEN

Veelgestelde vragen

In stijl op uw bestemming arriveren

Doordat de Maastrichtse Taxicentrale scherpe tarieven hanteert en deze van tevoren duidelijk maakt, komt u niet zomaar voor onverwachte kosten te staan. Daarnaast wordt er met een meter gewerkt, waardoor het ook te allen tijde inzichtelijk is hoe ver er gereden is. Wij bieden verschillende betaalmethodes, zodat ook de reis gemakkelijk te declareren is bij uw administratie. Doordat de Maastrichtse Taxicentrale werkt met ervaren chauffeurs, kennen ze alle straten en routes in Maastricht en de omgeving. Hierdoor reist u op bekend terrein van de medewerkers. Of u nu binnen Maastricht blijft of door gaat naar België en Duitsland, onze chauffeurs zullen u altijd stipt op tijd afzetten bij uw bestemming.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wanneer u telefonisch contact op neemt met de Maastrichtse Taxicentrale, staan we u netjes te woord. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week te bereiken. Onze collega’s regelen dat er binnen 10 minuten een taxi bij u voor de deur staat. U kunt ook eenvoudig een taxi boeken via de email of de website. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Mocht u nog andere vragen hebben of benieuwd zijn naar de andere diensten die we te bieden hebben zoals groepsvervoer of luchthavenvervoer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We vertellen u graag over de mogelijkheden!

IN LUXE RIJDEN

Hoe werkt het?

1
Boek een Taxi

Bel direct naar voor een reservering

2
Ontvang uw bevestiging

Je ontvangt een bevestiging van je reservering.

3
Enjoy!

Geniet van uw rit!